SNACKBAR HUIJSMAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Huijsman. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 23:10 Verkeerde producten in bestelling. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
25 jan 2024 om 17:47 Het eten was weer heerlijk en op tijd
21 jan 2024 om 20:10 De bestelling was ruim compleet . Lekker veel goede patat. Snacks goed warm en ruim op tijd.
19 jan 2024 om 22:54 Het eten was gewoon goed, zelfs de patat was knapperig. Bezorgtijd mag sneller
11 jan 2024 om 18:02 Ik heb nu 2x bij hun besteld. Helemaal geen klagen. Gewoon warm zo als het moet. Lekker gewoon.
8 jan 2024 om 20:19 Het beste patatje stoofblees van rotterdam. Zit dit altijd met een dikke glimlach te eten
3 jan 2024 om 18:59 Het eten was weer lekker en het was op tijd
1 jan 2024 om 10:34 Voor een grote patat was het erg weinig verder goed eten
30 dec 2023 om 8:49 Heerlijke knapperige patat, ook de snacks waren heerlijk. Milkshake was niet helemaal lekker, maar smaken verschillen.
15 dec 2023 om 21:39 Ik heb meer dan negentig min op mijn eten moeten wachten
6 dec 2023 om 11:05 Het eten was gewoon weer lekker! Heerlijke patat, lekkere pindasaus.. (beetje gemorst door ander dekseltje, maar door de folie gelukkig goed gered). Straks ga ik weer bestellen!
26 nov 2023 om 20:41 Er staat dat we 90 minuten op onze bestelling hebben moeten wachten, maar het was 2 uur!!! Echt te idioot voor woorden!!! Om 16:40 besteld, zou 45-65 minuten duren, om 18:45 hadden we eindelijk ons eten. Bij mij is dat toch echt 125 minuten!